Şanlıurfa Piazza, Masa Tenisi Turnuvası’na ev sahipliği yaptı

Piazza, Şanlıurfalı sporseverleri Kardeşlik ve Spor Turnuvası’nda buluşturdu

Şanlıurfa Piazza, Masa Tenisi Turnuvası’na ev sahipliği yaptı

Şanlıurfa Piazza, Masa Tenisi Turnuvası’na ev sahipliği yaptı

Piazza, Şanlıurfalı sporseverleri Kardeşlik ve Spor Turnuvası’nda buluşturdu

17 Ağustos 2018 Cuma 09:20

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığının Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki illeri kapsayan Kardeşlik ve Spor Turnuvaları Projesi kapsamındaki Masa Tenisi Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. Çok sayıda ziyaretçinin katıldığı turnuva, bir birinden çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Sahip olduğu ulusal ve uluslararası seçkin marka karması ile hesaplı alışveriş imkânı sunan Piazza AVM,  Erzincan, Diyarbakır, Hakkâri, Adıyaman, Batman, Bitlis, Van, Şırnak ve Şanlıurfa illerinin sporla anılmasını amaçlayan Kardeşlik ve Spor Turnuvaları Projesiyle, Şanlıurfalı sporseverleri Masa Tenisi Turnuvası’nda buluşturdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Projesi olarak Şanlıurfa Valiliği himayesinde gerçekleştirilen turnuvada, onlarca Profesyonel ve amatör sporcu, AVM’nin giriş katında kurulan masalarda sporun birleştirici ve bütünleştirici rolünü gözler önüne serdi.

Kent ekonomisine katkısının yanında sosyal sorumluluk projeleri ile de her zaman adından söz ettiren Piazza’nın ev sahipliği yaptığı turnuva, bir birinden çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Turnuvaya katılanlar sporseverlerin yanı sıra, onları izleyen aileleri, yakınları ve AVM ziyaretçileri de heyecanlı anlar yaşadı.

Piazza’daki Masa Tenisi Turnuvası, Şanlıurfa il genelindeki Basketbol, Voleybol, Badminton, Bisiklet, Matrak ve Masa Tenisi turnuvalarının bir ayağını oluşturdu.

Son Güncelleme: 17.08.2018 09:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326