Babaları tarafından öldürülen kız kardeşler defnedildi!

Antalya'nın Aksu ilçesinde iki kızını öldürdükten sonra intihar eden Göksel Akşeker'in cenazesi, Kahramanmaraş'ta defnedildi.

Babaları tarafından öldürülen kız kardeşler defnedildi!

Babaları tarafından öldürülen kız kardeşler defnedildi!

Antalya'nın Aksu ilçesinde iki kızını öldürdükten sonra intihar eden Göksel Akşeker'in cenazesi, Kahramanmaraş'ta defnedildi.

14 Kasım 2017 Salı 14:49

Kızları Hira ve (3) Elasu'yu öldürdükten sonra intihar eden Akşeker'in Antalya'dan getirilen cenazesi, Necip Fazıl Şehir Hastanesi morgundan yakınları tarafından alındı.

Merkez Dulkadiroğlu ilçesi Namık Kemal Mahallesi Yeşil Camisine getirilen cenaze, burada kılınan namazın ardından Şeyhadil Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada Akşeker’in yakınları, gazetecilerin görüntü almasına izin vermedi.

Antalya'nın Aksu ilçesinde 12 Kasım'da bir daire oturanlardan iki gündür haber alınamaması üzerine komşuları tarafından polise ihbarda bulunulmuştu. Ev sahibinin verdiği yedek anahtarla daireye giren polis, evde silahla vurulmuş halde baba Göksel ile kızları Hira ve Elasu Akşeker'in cesetleriyle karşılaşmıştı.

"BAŞKA ANALARIN DA YÜREĞİ YANMASIN"

Babaları tarafından öldürüldüğü iddia edilen kızların annesi Şura Akkök Akşeker, "Başka anaların da yüreği yanmasın, başka çocuklar da ölmesin." dedi.

Babaları Göksel Akşeker tarafından intihar etmeden önce silahla öldürüldüğü belirtilen Hira (3) ve Elasu Akşeker (5) kardeşlerin naaşları, Sütçü İmam Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Dulkadiroğlu ilçesinin Duraklı Mahallesi camisine getirildi.

Çocukların annesi Şura Akkök Akşeker, cenaze töreni öncesi yaptığı açıklamada, iki evladının acısını yaşadığını söyledi.

Çocuklarının el birliğiyle öldürüldüğünü savunan Akşeker, eşinin anne ve babasının da suçlu olduklarını öne sürdü. 

Akşeker, eşinin nasıl biri olduğunun ailesi tarafından iyi bilindiğini iddia ederek şöyle konuştu:

"Annesi oğlunun nasıl bir cani olduğunu bildiği halde yerini devlete söylemedi. Günlerce beni aradı 'Barışacaksın, barışmazsan aileni öldüreceğim' dedi. Olan benim iki yavruma oldu. İki ciğerim ve iki fidanım öldü. Başka anaların da yüreği yanmasın, başka çocuklar da ölmesin. Artık bu hayatta şiddet olmasın. Türkiye bu olaya susmasın. Adalet yerini bulsun." 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326