Düğünde Maganda Kurşunu Yağdı 

Kahramanmaraş’ta bir köy düğününde damatla gelinin oynaması esnasında maganda kurşunu yağdı.

Düğünde Maganda Kurşunu Yağdı 

Düğünde Maganda Kurşunu Yağdı 

Kahramanmaraş’ta bir köy düğününde damatla gelinin oynaması esnasında maganda kurşunu yağdı.

20 Haziran 2018 Çarşamba 13:34

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesine bağlı Yumaklıcerit Mahallesinde bir köy düğününde yine sorumsuz maganda kurşunları yağdırıldı. 

Düğün töreninde, yörenin geleneği gereği tabancayla damatla gelinin oynaması esnasında bir genç sorumsuzca rastgele tabancasıyla tam 12 kez havaya ateş etti.

Düğün solunu çıkışında gelinle damadı gelin arabasına bindirmeden önce alanda oynamaları istenen gelin damat, kalabalığı kırmayarak bir müddet müzik eşliğinde oynadılar. Tam o esnada belinden tabancasını çıkaran bir genç, gelinle damadın çok yakın mesafesinde çocukların da bulunduğu meydanda rastgele havaya ateş açmaya başladı.

Şarjördeki tüm mermileri bitirinceye kadar maganda kurşunu yağdıran gencin sorumsuz davranışına hiçbir tepki gelmeyişi gözlerden kaçmadı. Neyse ki herhangi bir ölüm ve yaralanmanın olmadığı düğün merasimi mutlu bir şekilde son buldu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326