Kahramanmaraş Şehir Hastanesi’nde ‘Kısır Partisi’

Beyaz TV’de çıkan habere göre Kahramanmaraş Şehir Hastanesi’nde ‘Kısır Partisi’ düzenlendi.

Kahramanmaraş Şehir Hastanesi’nde ‘Kısır Partisi’

Kahramanmaraş Şehir Hastanesi’nde ‘Kısır Partisi’

Beyaz TV’de çıkan habere göre Kahramanmaraş Şehir Hastanesi’nde ‘Kısır Partisi’ düzenlendi.

04 Ekim 2019 Cuma 13:40

Kanalın haberine göre, Whatsapp ihbar hattına gönderilen görüntülerde hastane çalışanları ve hasta yakınlarının tartışması görülüyor. Beyaz TV’nin haberinde şu ifadelere yer verildi: ‘’Hastaların canıyla cebelleştiği Onkoloji servisinde tedavi gören kanser hastası yaşlı adamın servisten yoğun bakıma ünitesine kaldırılması gerekiyordu. Hasta tam yatağından düşmek üzereyken oğlu son bir hamleyle tuttu ama yardıma ihtiyacı vardı. Hemşirelere seslendi ancak sesini kimseye duyuramadı çünkü ‘Kısır Partisi’ndeydi. ‘’ ifadelerine yer verildi.

Görüntülerde hasta yakını hastaya bakmanın kendilerinin görevi olduğunu ifade ederken babasının yere düştüğünü ancak yardım etmediklerini ifade ediyor. Görüntülerde başka bir hasta yakınıda ‘’Doktor hanım kısır hazır diyorsunuz duymuyormuyuz biz bunu’’ ifadelerini kullanıyor. Bu tepkiler üzerine hastane çalışanı da düştüğüne dair bir bilgilerinin ifade olmadığını söylerken hasta yakını tepki göstererek ‘’Çünkü burada çene çalıyorsunuz’ dedi.

Hasta yakınları ise olayı yargıya taşımaya hazırlanırken hastane yönetiminden herhangi bir açıklama gelmedi.

Son Güncelleme: 04.10.2019 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326