Kahramanmaraş'ta vahşet!

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde Ramazan Akpınar, kendisinden boşanmak isteyen Eşini kayınvalidesini ve kayınbabasını öldürdü.

Kahramanmaraş'ta vahşet!

Kahramanmaraş'ta vahşet!

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde Ramazan Akpınar, kendisinden boşanmak isteyen Eşini kayınvalidesini ve kayınbabasını öldürdü.

11 Kasım 2018 Pazar 13:30

Kendisinden boşanmak isteyen ve baba evine sığınan eşi Sevil Akpınar, kayınvalidesi Pakize Çiftçi ile kayınbabası Ali Çiftçi'yi av tüfeğiyle vahşice öldürdü.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde Ramazan Akpınar kendisinden boşanmak isteyen babasının evine sığınan eşi Sevil Akpınar kayınvalidesi Pakize Çiftçi  ve kayınbabası Ali Çiftçi'yi av tüfeğiyle vahşice öldürdü.

Onikişubat İlçesi Oruçreis Mahallesinde meydana gelen olayda mahalleli silah sesleriyle uyandı.

Pompalı tüfeğini alarak eşinin sığındığı baba evine giden Ramazan Akpınar sırayla eşini, kayınbabasını ve kayınvalidesini öldürdü.

Komşularının ihbar ettiği olayda, polis ekipleri kısa zamanda olay yerine geldi ve katil zanlısı Ramazan Akpınar'ı olay yerinde gözaltına aldı.

Kahramanmaraş'ta boşanma sebebi ile çocuklarını alıp baba evine taşınan eşini, kayınvalidesini ve Kayınpederini öldüren şahıs yakalandı.

Şüpheli şahıs av tüfeği ile olay yerinde yakalandı.

Olay, 11.11.2108 günü saat:06.15'de Oruç Reis mahallesinde iki katlı evin üst katında meydana geldi. 27 yaşındaki inşaat Boyacısı Ramazan Akpınar, sabah saatlerinde av tüfeği ile kayınpederinin evine geldi. 

Kısa süre önce evi terk edip baba evine giden eşi Sibel Akpınar  (24), kayınvalidesi Pakize Çiftci  (56) ve Kayınpederi Ali Çiftci  (58) olmak üzere 3 kişiyi tüfekle öldürdü.

Şüpheli şahıs olaydan sonra 155'i arayarak olay yerinde tüfekle teslim oldu. Olay yerinde aileye ait 2 ve 7 yaşında kız çocuğu ve 1 yaşında erkek çocuğunun ayrı odada uyuduğu, silah sesi ile uyandıkları anlaşılarak, polis tarafından muhafaza altına alındı.

Maktul Sibel Akpınar'ın kısa süre önce  boşanmaya karar verdiği için, çocukları ile babasının evine taşındığı öğrenildi.  Şüpheli itirafında ise; Eşinin evi terk ettiğini ve çocuklarını göstermediğini, bu yüzden cinayet işlediğini itiraf etti.

AA

Son Güncelleme: 11.11.2018 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326