Mal Varlıklarına El Konuldu

Adnan Oktar suç örgütüne ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı sabah saatlerinde operasyon başlatılmıştı.

Mal Varlıklarına El Konuldu

Mal Varlıklarına El Konuldu

Adnan Oktar suç örgütüne ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı sabah saatlerinde operasyon başlatılmıştı.

11 Temmuz 2018 Çarşamba 15:05

İstanbul c baş tarafından yürütülen soruşturma kapsamında harekete geçen İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 5 ilde 235 isme yönelik alınan gözaltı kararı gereği saat 05.00'da hareket geçti.

Şu ana 166 şüpheli gözaltına alınırken Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu şüpheliler Vatan Caddesi'ndeki emniyet müdürlüğünde sorguya alındı.

Başsavcılık şüphelilere yönelik alınan MASAK raporu doğrultusunda flaş bir hamle daha yaptı. 235 şüphelinin suçtan kaynaklanan tüm mal varlığına Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nden alınan karar ile el konuldu.

Söz konusu karar bu sabah infaz için tüm tapu müdürlükleri ve banka şubelerine gönderildi. Tapu ve bankalardan kayıtlı gayrimenkullere şerh konulması ve banka hesaplarının dondurulması talep edildi. Soruşturma dosyasında şüpheli bulunan 235 şüphelinin banka hesaplarına örgüt suçundan elde edildiği şüphesiyle tedbir konulurken yine aynı şüphe ile tapudaki kayıtlı mallarına da şerh konuldu.

Son Güncelleme: 11.07.2018 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326