Sakalları yüzünden hayata küstü! 

Genç kadının kabusu hamilelik sürecinde başladı. Kıllanma problemi yüzünden sokağa bile çıkmak istemeyen kadın çareyi televizyon programında buldu.

Sakalları yüzünden hayata küstü! 

Sakalları yüzünden hayata küstü! 

Genç kadının kabusu hamilelik sürecinde başladı. Kıllanma problemi yüzünden sokağa bile çıkmak istemeyen kadın çareyi televizyon programında buldu.

10 Temmuz 2019 Çarşamba 14:59

Rusya'nın Volgograd şehrinde yaşayan 33 yaşındaki Svetlana Savchenkova, şu an yedi yaşında olan oğlunun hamileliğinde yüzünde sakal çıkmaya başladı. Hamile olduğu sırada kıllanması daha da artan talihsiz kadın, gün geçtikçe daha da erkek görüntüsüne bürünüyordu.

7 yıl boyunca derdine çare bulamayan Savchenkova'nın iç salgı bezlerinde yatan erkeklik hormonundan dolayı kıllandığı belirlendi. Hiçbir doktorun kendisine yardım edemediğini anlatan genç kadın, sakallarından utandığı için maskeyle geziyor ve çocuğunun yüzüne dokunmasına izin vermiyordu.

Kocasının kendisinden tiksindiğini bir televizyon programında gözyaşları içinde anlatan Savchenkova'ya Rusya'nın en iyi doktorları yardım etmeye karar verdi. İlk önce doktorların tavsiyesi üzerine kilo veren Svetlana'nın lazer tedavisine başlandı.

Lazer tedavisinden sonra yüzündeki kıllardan tamamen kurtulan Svetlana, ''Artık kocamı kaybetmekten korkmuyorum'' diyerek sevincini dile getirdi.

7 yıl boyunca derdine çare bulamayan Savchenkova'nın iç salgı bezlerinde yatan erkeklik hormonundan dolayı kıllandığı belirlendi.

Svetlana göründüğü için o kadar utandı ki evde yüz maskesi takacaktı ve oğlunun sakallı yüzüne dokunmasını engelledi. Dedi ki: "Çocuğum bile olsa normal insanlarla çalışamıyorum veya iletişim kuramıyorum. 

“Yüzüme dokunmasına izin vermem. Belli ki, kocamla ilişkiler daha da kötüye gitti.
“Beni şimdi öpmüyor çünkü iğrenç. Her yıl daha da kötüye gidiyor.
“Korkarım ailemiz dağılacak.”

Anahtar Kelimeler:
RusyaKadınDoğumSakal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326