Fetullah Gülen’ den 15 Temmuz tehditi

Fettullahçı Terör örgütü lideri Fettullah gülen, ABD radyo kanalının yaptığı röportajda Türkiye’yi alenen tehdit etti.

Fetullah Gülen’ den 15 Temmuz tehditi

Fetullah Gülen’ den 15 Temmuz tehditi

Fettullahçı Terör örgütü lideri Fettullah gülen, ABD radyo kanalının yaptığı röportajda Türkiye’yi alenen tehdit etti.

12 Temmuz 2017 Çarşamba 09:37

15 Temmuz Darbe girişimi yıl dönümüne birkaç gün kala ABD radyo kanalı NPR’den küstahca Gülen röportajı geldi. FETÖ terör örgütü lideri Gülen, röportajda Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tehditler savurdu. FETÖ terör örgütü lideri Gülen röportajda; “Erdoğan beni bitirebilirse hareketteki herkesin çözülebileceğini düşünüyor ama bu hareket Tanrı’ya bağlı bir sevgi ve özveri hareketidir. Bizden sonra da insanlar harika işlerini yapmaya devam edecektir”dedi.

Fettullah Gülen, devam eden röportajında kendisini eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ziyaret ettiğini belirtti. “Binlerce insan burayı ziyaret etmek için geldi”  ifadelerini kullanan terör örgütü lideri Fettullah Gülen, “Ziyaret edenler arasında 50 milletvekili yanı sıra Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu bulunuyordu” diye konuştu. Gülen bu cümlesinin ardından ise “Bu nedenle, birçok insan beni tanıyor olabilir, ancak ben onları tanımıyorum”  ifadelerine yer verdi.

YİNE TEHDİT MESAJI VERDİ

Türkiye’nin geleceğinin  güya “umutsuz”olduğunu dile getiren terör örgütü lideri Gülen, “kendisini umutlandıran şeylerin” de olduğunu8 belirterek 15 Temmuz’un yıldönümünde bir tehdit mesajı verdi.

İDAM SORULUNCA GERİ VİTESTE  

NPR radyo kanalının devam eden röportajında teröristbaşı Gülen’e Türkiye’de idamın getirilmesi sorulunca Gülen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kötü ithamlarda  bulundu.

Yüzlerce Şehid’in katili olan terör örgütü lideri Gülen,Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Son yıllarımı yaşıyorum. Beni asmak için ölüm cezasını geri getirmeye karar vermiş olsalar bile son arzun nedir diye sorduklarında, bu acıya sebep olan ve binlerce masum insana baskı yapan kişiyi söyleyebilirim, yüzüne tükürmek istiyorum.”

Röportajı yapan Robert Siegel, Gülen’e dönerek “Erdoğan mı” diye soru sordu. Fettullah Gülen küstah bir tavırla “Başkası değil, baskıyı yapan o” cevabını verdi.

Son Güncelleme: 12.07.2017 21:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326