Bahçeli: CHP'nin İstanbul adayının 'mazbata' diye tutturması akla ziyandır

Bahçeli, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli: CHP'nin İstanbul adayının 'mazbata' diye tutturması akla ziyandır

Bahçeli: CHP'nin İstanbul adayının 'mazbata' diye tutturması akla ziyandır

Bahçeli, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

04 Nisan 2019 Perşembe 17:43

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada, "CHP'nin İstanbul adayının 'mazbata' diye tutturması akla ziyandır. Hiç kimse sokaklardan medet ummasın, kaos şakşakçılığına soyunmasın bedeli hakikaten çok ağır olur" ifadelerini kullandı.

Gazetecilerle bir araya gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, "31 Mart seçim sonuçlarına itirazın hukuki bir hak olduğunu daha önce söylemiştim. Ancak gelişmeler, ortaya çıkan gerçekler meselenin boyutunu çok ciddi şekilde değiştirmiştir" dedi.

Bahçeli, CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun sık sık açıklamalar yapıyor olması ve Anıtkabir Özel Defteri'ne 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı' olarak imza atmasını eleştirerek şöyle konuştu:

"ELİNDEN OYUNCAĞI ALINAN ÇOCUKLAR GİBİ"

"Henüz hukuki süreç sonuçlanmadan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayının mazbata diye tutturması akla ziyandır. Adeta oyuncağı elinden alınan çocuk gibi mızmızlanması, şuursuzca açıklamalar yapması hezeyandır. 
Üstelik Anıtkabir Özel Defteri'ne İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak imza atması sadece siyasi acemilik veya acelecilik olarak da yorumlanamaz. Bu telaş nedir? Nereye varılmak istenmektedir?"

Türkiye'den bir Venezuela çıkarma arayışına heves edilmemesi gerektiğini ve sokaklardan medet ummamasını söyleyen Bahçeli, "Kaos şakşakçılığına soyunulmasın" diyerek şöyle konuştu: " Emel ve hedef sahiplerini uyarıyorum, bedeli hakikaten de çok ağır olur".

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326