Ekinözü’nde rafting heyecanı!

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesindeki Nergele Çayı'nda rafting sporu yapılmaya başladı.

Ekinözü’nde rafting heyecanı!

Ekinözü’nde rafting heyecanı!

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesindeki Nergele Çayı'nda rafting sporu yapılmaya başladı.

20 Mart 2019 Çarşamba 10:42

Ekinözü Kaymakamı Fatih Sayar, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin suyunun güzelliğine dikkat çekerek, ilk defa rafting sporu yapılacağını söyledi.

Ekinözü'nün doğası, iklimi, acı suyu ve çamuruyla turistlik bir ilçe olduğunu dile getiren Sayar, raftingle ilgiyi daha da arttırmak istediklerini kaydetti.

 İlçeyi sosyal ve ekonomik anlamda geliştirmek istediklerinin altını çizen Sayar, "Buraya çok sayıda misafir geliyor. Ancak, 'Su akar Türk bakar' diye klasik bir söz var. Ve biz bunu tarihe gömmek istiyoruz. Dolayısıyla artık su akarken Türk bakmayacak." diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı da profesyonel raftingcilerle beraber su sporu yapmak istediklerini ifade ederek, ileride rafting mücadelelerine ev sahipliği yapmayı amaçladıklarını belirtti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326