Yaz Spor Okulu heyecanı başlıyor

Her yıl binlerce çocuğun katılımıyla gerçekleştirilen, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları 10 Temmuz’da başlıyor.

Yaz Spor Okulu heyecanı başlıyor

Yaz Spor Okulu heyecanı başlıyor

Her yıl binlerce çocuğun katılımıyla gerçekleştirilen, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları 10 Temmuz’da başlıyor.

05 Temmuz 2017 Çarşamba 17:54

Yetenekli çocukları keşfedip Türkiye sporuna kazandırmak adına başlatılan Yaz Spor Okulları faaliyetinin bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek. Kayıtların sona erdiği okullarda 9 bin 100 çocuk farklı spor dallarında yeteneklerini sergileyecek. Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Spor Okulları her yıl olduğu gibi bu yılda ücretsiz olacak.

SPORU DESTEKLEYEN BELEDİYE

Türkiye’nin spor kalitesini artırmak adına küçük yaşta sporcu yetiştirme gayesi ile yatırım yapmaya devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda ahlaklı bireyler yetişmesi konusunda önemli bir rol üstleniyor.

Yaz spor okullarının yanı sıra her mahalleye spor sahaları kazandırmaya devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, semt sahaları ve kapalı spor sahaları temini ile herkesin sporla ilgilenip aynı zamanda sağlıklı yaşamasına vesile olmaya devam ediyor. Bu sayede her çocuk hem yaz tatilini iyi değerlendiriyor hem de kötü alışkanlıklardan uzak durma erdemine sahip oluyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi dahilinde hizmet veren Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nün hazırladığı Yaz Spor Okulu etkinlikleri kapsamında yaz döneminde 2 merkez ilçe ve toplamda 11 ilçede faaliyet gösterilecek.

Yaz Spor Okullarında çocukların spor malzemeleri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak temin ediliyor.

Son Güncelleme: 05.07.2017 23:55
Anahtar Kelimeler:
YAZ SPOR OKULU
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326