Ak Parti Afşin'de ilk aday adaylık başvurusunu aldı

Adalet ve Kalkınma Partisinden Afşin Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan ve açıkladığı gün itibariyle dur durak bilmeden seçim çalışması yürüten Hasan Kızılay, Afşin'de Aday adaylık başvurusunu yaptı.

Ak Parti Afşin'de ilk aday adaylık başvurusunu aldı

Ak Parti Afşin'de ilk aday adaylık başvurusunu aldı

Adalet ve Kalkınma Partisinden Afşin Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan ve açıkladığı gün itibariyle dur durak bilmeden seçim çalışması yürüten Hasan Kızılay, Afşin'de Aday adaylık başvurusunu yaptı.

08 Kasım 2018 Perşembe 08:54

Dün Ak Parti Afşin İlçe Başkanlığına gelen Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Kızılay,Ak Parti İlçe Başkanı Av.İsmail Safi'ye aday adaylık dilekçesini takdim etti.

Daha sonra Ak Parti Konferans salonuna geçen Adalet ve Kalkınma Partisinden Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Kızılay,burada Teşkilat mensuplarına hitaben kendisini tanıtarak Afşin'in sorunlarını bilen bir Siyasetçi olarak aday olma kararı aldım.Göreve geldiğimizde nerede eksik,noksan varsa bunları gidereceğim.Teşkilatımızın da başı dik olacak dedi.

Rabbim hayırlısı ise nasip eylesin diyen Adalet ve Kalkınma Partisinden Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Kızılay,yolumuz uzun görevimiz zor. Rabbim yar ve yardımcımız olsun dedi.

Toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Avukat İsmail Safi ise,Teşkilatımızla iç içe olan çalışmasıyla tanıdığımız,Siyasi tecrübesi ile bildiğimiz Hasan Kızılay bugün Partimize aday adaylık başvurusu yapmıştır. Rabbim hayırlısı ise nasip eylesin dedi.

Yaklaşık 1 saat süren Basın Açıklaması ve Aday Adaylık başvurusuna çok sayıda partili katıldı.

"2023,2053 ve 2071 Vizyonunu Hedef seçtik"

Ak Parti Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Türkiye’de bir çok projeye imza atmış bir parti.Ak Parti iktidara geldiği ilk günlerde yaptığı ilk şeylerden biri Türkiye önüne 2023 vizyonunu koymuştur.Arkasından 2053 arkasından 2071 vizyonları geldi.Bu aslında Cumhurbaşkanımızın Türkiye’ye göstermiş olduğu bir hedefti.İşte bizde bu Vizyona uygun olarak Afşin’de de kısmet olur biz seçilirsek 2023,2053,2071 vizyonunu ortaya koymayı planlıyoruz diyen Adalet ve Kalkınma Partisi Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Özdemir,Ben bunu çok önemsiyorum  nedeni hedefi olmayan insanlar olumsuzluklara odaklanırlar bir hedef koymalıyız Afşin olarak bu yüzden bunu önemli buluyorum dedi.

İşte Adalet ve Kalkınma Partisi Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Özdemir'in konuşmasından kesitler;

"Afşinliler Afşin'den memnun olacak"

İkinci önceliğim Afşin’e yapılacak olan projelerimle ilgili olarak bu projelerin ip uçlarını da Afşin Meslek Yüksek okulunun hazırlamış olduğu  vatandaşlar ile görüşerek bir kamuoyu yoklaması yapmışlar bu kamuoyu yoklamasında çıkan sonuç şu vatandaşlarımız Afşin’de sosyal Kültürel ve Sportif alanlarda alt yapının tamamlanmasını ve bu konularda faaliyetlerin iyileşmesini bekliyorlar diyen Adalet ve Kalkınma Partisi Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Özdemir,Bizde bu vizyonda İnşallah ilk olarak Afşin için 2023 vizyonu.

"Beraber Yürüyelim Afşin"

Üçüncü Önceliğim işlerimizi yürütürken Afşin ile beraber yürüyeceğiz siz çok güzel şeyler yapabilirsiniz ama vatandaşta karşılığı olmazsa yaptığınızın bir amacı bir önemi kalmıyor.Onun için bizde seçim çalışmalarına başlarken Sloganımızı “Beraber yürüyelim Afşin.”olarak seçti ki bu yapacağımız işleri Afşin Halkımız ile birlikte yapalım dedik.Velhasıl ben insanın çalışmasının karşılığına inan birisiyim.Yani biz Afşin için çalışacağız. Ben buradan Afşin İçin Çok çalışacağımın sözünü veriyorum.Sizlerden ricam önümüzdeki seçim de hem sizlerin hem de çevrenizdeki kişilerin desteğini bekliyorum.

Aday Adaylığı başvuru kabulünde konuşan Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Avukat İsmail Safi ise,Hüseyin Özdemir kardeşimize çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum dedi.

Son Güncelleme: 08.11.2018 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326