Haşiroğlu Tarhana, Gıda Fuarında yerini aldı!

Haşiroğlu Tarhana, yöresel doğal ürünleri bir araya getiren Kahramanmaraş Gıda, Gastronomi ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda yeni sezon için hazırladığı ürünleri ile yerini aldı.

Haşiroğlu Tarhana, Gıda Fuarında yerini aldı!

Haşiroğlu Tarhana, Gıda Fuarında yerini aldı!

Haşiroğlu Tarhana, yöresel doğal ürünleri bir araya getiren Kahramanmaraş Gıda, Gastronomi ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda yeni sezon için hazırladığı ürünleri ile yerini aldı.

05 Mayıs 2018 Cumartesi 11:50

ECR Fuarcılık tarafından, Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü iş birliği, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Desteği ile KAFUM’da, organize edilen ve yurt çapından çok sayıda firmanın katıldığı fuara bölge halkı da yoğun ilgi gösteriyor.

Fuar’da stant açarak Kahramanmaraş’ın Osmanlı’dan günümüze kalan eşiz lezzeti olan ‘Maraş Tarhanasını’ ziyaretçilerin beğenisine sunan Haşiroğlu Tarhana, yeni sezon firik ve kremalı tarhananın tanıtımını yaptı.

Haşiroğlu Tarhana Şirket Müdürü Samet Çiftarslan, Gıda fuarının bu sene konser ve çeşitli etkinliklere sahne olduğunu söyledi.

Kent için güzel bir etkinliğin altına imza atıldığını belirten Çiftarslan; “Kahramanmaraş için güzel bir fuar oldu. Bu sene konserlerle ve çeşitli etkinliklerle fuar daha güzel geçecek. Kahramanmaraş’ta yapılan bir etkinlik güzel geçmezse bu tüm şehre yansıyor. Bu nedenle firmaların elini taşın altına koyması gerekiyor. Biz Haşiroğlu olarak elimizi taşın altına koyduk. Burada amacımız ürün ve firmamızın tanıtımını yapmak. Dışarıdan gelen misafirlere Kahramanmaraş’ın adını duyurmak. Halkımızın bu fuara gelip gezmeleri, lezzetleri tatmalarını tavsiye ediyorum.” diye konuştu.

Yeni sezonun firiğimiz ve kremalı tarhanamızı burada tanıtıma koyduk. Böyle fırsatlar her zaman ele geçmez. Tüm halkımızı fuara bekliyoruz.” diye konuştu.

GİRESUN’DAN GELDİ

Farklı sektörlerden birçok firmanın stantlarıyla yer aldığı fuara, Giresun’dan katılarak Karadeniz’e has yöresel ürünleri tanıtan Karadeniz Çiftliği şirket sorumlusu Rasim Şener de, tüketicinin ayağına geldiklerini belirtti.

Kahramanmaraşlıların fuar sayesinde Karadeniz’e gitmeden, bölgenin lezzetlerini tatma fırsatı bulduğunu kaydeden Şener; “Ürünlerimizin hepsi, Giresun iline ait yöresel ürünler. Ürünlerimizden en dikkat çekeni, Karabuğday ekşi maya ekmeği.  90 gün tazeliğini muhafaza ediyor, bayatlamıyor. Ayrıca Ayder yaylamızda kendi çiftliğimizde ürettiğimiz tere yağ, peynir gibi süt ürünlerini tanıtma adına Kahramanmaraş’tayız. Halkımız gelsin, yesin, tadına baksın. Tüm halkımızı fuara davet ediyorum.” açıklamasını yaptı. (Muttalip Akkuş)

Son Güncelleme: 05.05.2018 20:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326