Bornova Konutları, Yatırım İçin Eşsiz Fırsat Sunuyor

Kahramanmaraş’ta, Kar Yapı imzasıyla üniversite bölgesine yapılan Bornova Konutları, emlak sektörüne hızlı bir giriş yatı. Özellikle Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde olan proje aynı zamanda yeni Onikişubat Belediye Hizmet Binası ve Adliye’ye de yakınlığının sağladığı konumu itibari ile yatırımcısına hem konforu yaşatacak hem de yatırım için eşsiz fırsat sunacak.

Bornova Konutları, Yatırım İçin Eşsiz Fırsat Sunuyor

Bornova Konutları, Yatırım İçin Eşsiz Fırsat Sunuyor

Kahramanmaraş’ta, Kar Yapı imzasıyla üniversite bölgesine yapılan Bornova Konutları, emlak sektörüne hızlı bir giriş yatı. Özellikle Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde olan proje aynı zamanda yeni Onikişubat Belediye Hizmet Binası ve Adliye’ye de yakınlığının sağladığı konumu itibari ile yatırımcısına hem konforu yaşatacak hem de yatırım için eşsiz fırsat sunacak.

05 Nisan 2018 Perşembe 15:14

Kar Yapı imzasıyla yapımına başlanan Bornova Konutları’nda 1+1 ve 1+2 olmak üzere 3 blokta toplam 321 daireden oluşuyor. Har katta 4 dairenin yer aldığı projede, ister peşin ister vadeli satış seçenekleri ile konut sahibi olabiliyorsunuz. Firma özelikle peşin alımlarda sağladığı fiyat avantajı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peşin ödeme, 1+1 daireleri 94 bin TL’ye, 1+2 daireleri ise 119 bin 500 TL gibi cazip koşularda satışa sundu.

Kahramanmaraş’ta sıra dışı bir uygulamaya da imza atan firma, şantiye önüne koyduğu elektronik tabela ile projenin bitimine kaç gün kaldığını kamuoyu ile paylaşıyor. Yurt çapında İnşaat sektörüne duyulan güvensizlik nedeniyle böyle bir uygulama başlatan Kar Yapı, müşterilerine dairelerini günüde teslim etme taahhüdünde bulunuyor.    

Kar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Karcıoğlu, projenin 10 yıl gibi bir sürede kendini amorti ederek, yatırmacısına kar ettireceğini söyledi.

Bornova Konutlarının, vatandaşlara hem konforu yaşatacağını hem de yatırım için fırsat sunacağını belirten Karcıoğlu;

“Projemiz Avşar kampusu karşısında, 321 daire, 16 iş yerinden oluşan büyük bir proje. 192 tane 1+2 dairemiz var, 129 tanede 1+1 dairemiz var. 1+2 deyince herkes dilimin sürçtüğünü sanıyor. Hayır, 1+2 dairenin özelliği şu; öğrenciler dilerleri kiralarken bir ev arkadaşı istiyorlar ama odasında arkadaş istemiyor. Bizde bunda yola çıkarak ev arkadaşı var, oda arkadaşı yok dedik. Evin bir girişi var, 2 tane yatak odası var, içlerinde de banyoları var. Kiracı öğrenciler 600 TL’ye stüdyo dairede kalabilecek. Yatırımcı açısından da bin 200 TL’ye dairesini kiraya vermiş olacak. Biz şuanda 1+2 daireleri 149 bin 500 satıyoruz. Bu fiyatında 19 bin 500’ünü nakit alıyoruz. Kalanını 5 bin 5 bin 24 ay vadeli talep ediyoruz. Peşin satış da 94 bin TL 1+1’lerin fiyatı, 119 bin 500 TL 1+2’lerin fiyatı var.  Apartmanda 4 daire olacak. Her blokta 4 tane asansör var. Yatırımcı için çok büyük bir kazanç olacak. Kira getirisi adına önemli bir noktada. Üniversiteye 600 metre mesafede.” diye konuştu. 

TÜM KATLAR İÇİN TEK FİYAT POLİTİKASI

Şirket bünyesinde Bornova konutları için tek fiyat politikası uyguladıklarını aktaran Karcıoğlu;

“Örnek dairlerimiz hazır, müşterilerimiz geldiğinde nasıl bir daire alabileceklerini görebilecekler. Arsamız kendimize ait, tapularımız hazır, biz prensip gereği kullanım izni aldıktan sonra tapuları vereceğiz. Buda ciddi bir güven unsuru. Arsa bizim olduğu için çok ciddi maliyet avantajımız var. Aslında bu fiyata mal etme ihtimalimiz yok. Proje bittiğinde 1+2 dairelerin 180 bin, 1+1 dairelerinde 150 bin TL olacağını öngörüyoruz. Şirketimiz tek fiyat politikası uyguluyor. İster birinci kat olsun ister 5 kat fiyatta fark etmiyor. Elini çabuk tutan müşterilerimiz iyi yerden alacak.” dedi.

Projenin bitimine 729 gün kaldığı bilgisi veren Karcıoğlu, şantiye önüne astıkları levha ile inşaatın bitimine kaç gün kaldığını insanlara gösterdiklerini söyledi.

İnşaat piyasasında yaşanan güven eksikliği nedeniyle böyle bir yola başvurdukları kaydeden Karcıoğlu şöyle konuştu; 

“Projenin önüne levha astık. Kaç günde bitireceğimizi gösteriyoruz. Şuanda 729 günümüz kaldı. İnşaat piyasasında güven eksikliği söz konusu. İnsanlar konutlarını zamanında teslim alamıyor. Bizde direrleri zamanında teslim edeceğimizi böyle bir uygulama ile ortaya koyduk. Zamanında teslimat ile ilgili satış sözleşmesine çok ciddi hükümler koyduk. Tamamı tüketici lehine 16 sayfa satış sözleşmesi hazırladık. Biz ticaretimizde kimsenin üzerine basarak ticaret yapmıyoruz. Biz doğru bildiğimizi yapıyor, kalanını müşterilerimizin takdirine bırakıyoruz.” (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326