Halkbank kredi musluğunu açtı! 1 yıl ödemesiz 150 bin TL verecek!

HalkBank en az ilkokul mezunu ve 45 yaşını aşmamış vatandaşlara özel 12 ay ödemesiz kredi kampanyası başlattı.

Halkbank kredi musluğunu açtı! 1 yıl ödemesiz 150 bin TL verecek!

Halkbank kredi musluğunu açtı! 1 yıl ödemesiz 150 bin TL verecek!

HalkBank en az ilkokul mezunu ve 45 yaşını aşmamış vatandaşlara özel 12 ay ödemesiz kredi kampanyası başlattı.

19 Ekim 2021 Salı 11:56

150 bin TL'ye kadar olan kredi 60 aya varan vade seçenekleri ile geri ödenecek. İşte 1 yıl ödemesi girişimci kredisine ilişkin detaylar…

HalkBank, 12 ay ana para ödemesiz uygun faiz oranları ile 150 bin TL kredi veriyor.

En az ilkokul mezunu ve 45 yaşını aşmamış (Girişimcinin gazi, şehit/gazi yakını veya engelli olması durumunda yaş şartı 55) vatandaşlara sunulan kredi 60 ay varan vade imkanı sunuluyor.

Banka krediye başvuruda bulunacaklar için şartları ve sunduğu imkanlara ilişkin tüm detayları ise resmi internet üzerinden duyurdu.

İşte HalkBank Girişimci Kredilerine ilişkin tüm detaylar...

Tam 1 Yıl Geri Ödemesi Yok!

Girişimci Kredileri Kredisi Nedir? Nasıl Başvuru Yapılır? Kimler Başvurabilir? HalkBank, Girişimci Kredileri kampanyası kapsamında kredi kullanana vatandaşlar 12 ay boyunca ana para ödemesi gerçekleştirmeyecek. 1 yılın sonunda taksitler eşit vadeler ile alınmaya başlayacak.

Kimler Başvurabilir?

HalkBank, Girişimci Kredileri kampanyası kapsamında kredi kullanana vatandaşlar 12 ay boyunca ana para ödemesi gerçekleştirmeyecek. 1 yılın sonunda taksitler eşit vadeler ile alınmaya başlayacak.

Girişimci Kredileri yeni iş kurman ve ekonomik hayata katılmak isteyen vatandaşlara uygun faiz oranları ile sunulan kredi paketidir.

HalkBank, Girişimci Kredileri ne telefon bankacılığı ve HalkBank şubeleri üzerinden şartları taşımanız halinde kolayca başvurabilirsiniz

1. Başvuru tarihi itibariyle, 2 yılı aşmamak üzere ticari faaliyette bulunan veya herhangi bir faaliyeti ya da kendine ait bir işyeri olmayıp kendi işini kurmak isteyen girişimciler faydalanabilmektedirler.

2. Bir iş fikrine dayalı olarak kendi işini kurmak isteyen/kurmuş olan, bu iş ile ilgili faaliyeti yürütme yeteneğine ve tecrübesine sahip olan,

3. En az ilkokul mezunu,

4. 45 yaşını aşmamış (Girişimcinin gazi, şehit/gazi yakını veya engelli olması durumunda yaş şartı 55) 5. Girişimci Kredilerimizden faydalanabilmek için şirket kuruluşunun tamamlanmış olması ve gerekli belgeler ile başvuru yapılması gerekmektedir.

HalkBank krediye başvuranlara sunduğu imkanların yanı sıra işlerin büyütülmesi ve sürdürülebilmesi adına banka bünyesinde yer alan bazı imkanlardan da faydalandırıyor.

İşte banka tarafından sunulan ek avantajlar;

Bankacılık İşlem Muafiyeti

Teknokent Kira Desteği

Uzman Danışmanlık Desteği

Halkbankkobi Gelişim Eğitim Desteği

Halkbankkobi Fırsatları

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326