Tavandan değil tabandan gelen Dadaş Kerim Özer

20.10.1962 tarihinde, Erzurum Şenkaya’da doğdu.

Tavandan değil tabandan gelen Dadaş Kerim Özer

Tavandan değil tabandan gelen Dadaş Kerim Özer

20.10.1962 tarihinde, Erzurum Şenkaya’da doğdu.

21 Ağustos 2021 Cumartesi 13:17

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ziraat Mühendisliği Toprak-Su Bölümü mezunu. Ben bugün güzel bir insanı kaleme almak istedim. Üniversite yıllarından bugüne CHP li olan Dadaş kerim ÖZER siyasette her zaman adından söz ettirmeyi bildi.

Bulunduğu her türlü görevlerde gönüllerde taht kurduğu gibi önce insan ve herşey insanlık için demeyi asla unutmadı. Bu güne kadar birçok belediyelerde kah belediye başkan yardımcılığı, CHP Bornova ilçe başkanlığı, Bayraklı Belediyesi için Aday adaylığı gibi siyasetin her kademesinde bulunarak üstlendiği her türlü görevi layıkıyla yürüttü ve teslim etti.

Yıllardır tanıdığım Dadaş Kerim ÖZER için gerek siyaset kanadında gerek bürokrasi yanında her zaman kendine yer bulmuş ve bulmaya devam ediyor.

Siyasetçi kimliği içinde ve bulunduğu her ortamda herkes ve her kesim tarafından sayıldı sevildi mütevaziliğini hep korudu.

CHP li kimliğinden asla vazgeçmeyen Dadaş Kerim ÖZER bu günlere geldiyse ve aydınlık yarınlarına devam ediyorsa bu ne kadar dürüst olduğunun bir kanıtıdır.

Dadaş Kerim ÖZER her ortama girer her türlü verilen görevi alnının akıyla yürütür zamanı gelince bulunduğu makamı tertemiz bırakır ve teslim eder.

Ben Dadaş Kerim ÖZER'in siyasi yönüyle ilgilenmiyorum. Beni ilgilendiren kişiliği dürüstlüğü ve insanlığı.

İki çocuk babası olan bu güzel insanın kıymetli bir eşi ve mükemmel bir aile reisi olmasıdır. Şuan Eshot genel müdür yardımcısı olan Dadaş kerim ÖZER elinden gelse Eshot şantiyesinde yatıp kalkacak. Binlerce Eshot çalışanının gerek abisi, babası, amcası ve dayısı olarak sevgisi ve şefkatiyle küçükle küçük büyükle büyük olup aynı sofrayı paylaştığı binlerce şöförüyle huzur ve mutluluk içinde görev aşkı içinde Eshot gücüne güç katıyor.

Ağlayanla ağlayan, gülenle gülen Dadaş Kerim ÖZER bunca deneyimi tecrübesi bilgi ve birikimi ile milletvekili olmayı çoktan hak etmiş durumda.

İzmir’in birçok yerinde karşılaştığım Dadaş Kerim ÖZER sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadığı gibi herkes tarafındanda inanılmaz seviliyor ve karşılanıyor. Ben İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç SOYER'i ayrıca kutluyorum.

Adama işmi, işe adammı vereceksin terimi ile işe adam Dadaş Kerim ÖZER'i hakkıyla layık görmüş helal olsun. İzmir depreminde kendi evide hasar gören sayın ÖZER deprem mağdurlarıyla yakinen ilgilendi. Gerek yemek dağıttı elleriyle ağlayanların göz yaşlarını sildi. Hiç unutmuyorum depremin üçüncü günü çadırları gezerken karşılaştığım Dadaş Kerim ÖZER'in gözlerinden akan göz yaşlarına tanık oldum.

İşte vicdan işte merhamet ve insan sevgisi buydu. Bu güzel insan sevilmezmi. Takdir edilmezmi. Hiçbir zaman makam sevdalısı olmadı ve hep sahada oldu. Bugün Eshot başkan yardımcısı olarak görevine devam eden bugün Eshot gücüne güç katıyorsa Dadaş Kerim ÖZER alkışlanmalı. Önümüzdeki süreçte ve zaman diliminde ben bu harika insanı yazmaya devam edeceğim. Her türlü yolun açık olsun güzel insan. Yüce yaradanım Ülkimize senin gibi Vatan, Toprak, Bayrak, Millet Aşkı ile vicdanlı merhametli ve önce insan diyen siyasetçiler nasip etsin inşallah. Çıkacağın her türlü yolda yanında olmaya vatandaş ve millet olarak devam edeceğiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326