Fenomen isim Kahramanmaraş’ta gözaltına alındı

İlave TV Muhabiri Arif Kocabıyık, Kahramanmaraş'ta gözaltına alındı.

Fenomen isim Kahramanmaraş’ta gözaltına alındı

Fenomen isim Kahramanmaraş’ta gözaltına alındı

İlave TV Muhabiri Arif Kocabıyık, Kahramanmaraş'ta gözaltına alındı.

25 Ağustos 2020 Salı 18:04

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel'in misafiri olarak Kahramanmaraş’a gelen Arif Kocabıyık, Twitter da #ArifKocabıyıkTutuklansın hashtagı sonucunda gözaltına alındı.

Sokak röportajlarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Arif Kocabıyık (37), paylaştığı bir videoda söylediği sözleriyle 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği' gerekçesiyle Kahramanmaraş'ta gözaltına alındı.

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel yaptığı açıklamada, insanların sosyal medya üzerinden gündem belirlemek ve ilginç bir şekilde yargının hızlı bir şekilde tecelli ettiğini belirterek “Twitter üzerinden Adaleti tesis etmeye çalışmak bir ülkede Hukuk düzeninin ne denli bozulduğunun göstergesidir. Adalet gerçekler üzerinden sağlanır. Misafir ettiğimiz @Arif_Ilave (Arif Kocabıyık) a yapılan gözaltını kınıyoruz. Türkiye’de yapılan linç kampanyaları kabul edilemez.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326