Tekirdağçorlu'da tren kazasında ölenlerin isimleri!

Tekirdağ Çorlu'da yaşanan tren kazası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor.

Tekirdağçorlu'da tren kazasında ölenlerin isimleri!

Tekirdağçorlu'da tren kazasında ölenlerin isimleri!

Tekirdağ Çorlu'da yaşanan tren kazası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor.

09 Temmuz 2018 Pazartesi 16:32

Türkiye'yi kahreden tren kazasında ölenlerin isimleri belli oldu. Listeye göre ölenlerin 12'si Uzunköprü, 2'si Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesi, 4'ü Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi, 2'si Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi ve 2'si İstanbul nüfuslarına kayıtlı. İşte Tekirdağ Çorlu'da yaşanan tren kazasında hayatını kaybeden isimler...

Türkiye, dün akşam saatlerinde Tekirdağ Çorlu'dan gelen son dakika haberi ile sarsıldı. Uzunköprü-İstanbul arası sefer yapan yolcu treninin 5 vagonu devrildi. Yürek burkan kazada 24 kişi hayatını kaybetti. 124 kişi ise yaralı halde hastaneye götürüldüler. Başbakan Binali Yıldırım kazanın ardından bölgeye giden Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ile telefonla görüşerek olay hakkında bilgi aldı.

TEKİRDAĞ ÇORLU'DA YAŞANAN TREN KAZASINDA ÖLENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Türkiye'yi kahreden acı kazada hayatını kaybeden kişilerin isimleri belli oldu. Listeye göre ölenlerin 12'si Uzunköprü, 2'si Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesi, 4'ü Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi, 2'si Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi ve 2'si İstanbul nüfuslarına kayıtlı.

Kazada yaşamını yitirenlerin isimleri şöyle: Ersen Gül, Serhat Şahin, Melek Tuna, Ayşe Başaran, Ergün Kerpiç, Hakan Sel, Oğuz Arda Sel, Özge Nur Dikmen, Gülce Dikmen, Sena Köse, İrfan Kurt, Mavinur Tiflizden, Bahar Koçman, Yağmur Laçin, Özcan Cesur, Derya Kurtuluş, Beren Kurtuluş, Emel Duman, Bihter Bilgin, Ömer Alperen Can, Seyfi Ergül, Zübeyde Seven, Gani Kartal ve Rubize Kartal.

BAŞBAKAN YILDIRIM BİLGİ ALDI

Başbakan Binali Yıldırım kazanın ardından bölgeye giden Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ile telefonla görüşerek olay hakkında bilgi aldı.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine yakınlarını ziyarete giden Derya Kurtuluş, Çorlu'daki evine dönmek üzere trene bindi. Kurtuluş ve kızı Beren'in bulunduğu, 12703 No'lu yolcu treninin 5 vagonu, raydan çıkarak, devrildi. Kazada, Derya Kurtuluş, kızı ile birlikte yaşamını yitirdi. Derya Kurtuluş'un 3 yaşında 'Kemal' adında bir oğlunun bulunduğu, eşi Melih Kurtuluş'un Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı'nda çalıştığı belirtildi.
Anne ile kızının cenazesinin bugün Çorlu Garaj Camii'nde ikindi namazının ardından Vakıflar Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

TCDD GÜVENLİK GÖREVLİSİ DE ÖLDÜ
Feci tren kazasında TCDD'de 1'nci Bölge Müdürlüğü Çerkezköy koruma güvenlik görevlisi olarak çalışan Seyfi Erbil de yaşamını yitirdi. Çorlu Devlet Hastanesi'nin morgundan alınan Seyfi Erbil'in cenazesinin, Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.

Son Güncelleme: 09.07.2018 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326