İYİ Parti ilk kongreyi yaptı!

İYİ Parti Kahramanmaraş il teşkilatı, ilk kongresini yaptı. Tek liste gidilen kongrede, İl Başkanı olarak atanan Faruk Atlı yeniden başkanlığa seçildi.

İYİ Parti ilk kongreyi yaptı!

İYİ Parti ilk kongreyi yaptı!

İYİ Parti Kahramanmaraş il teşkilatı, ilk kongresini yaptı. Tek liste gidilen kongrede, İl Başkanı olarak atanan Faruk Atlı yeniden başkanlığa seçildi.

05 Mart 2018 Pazartesi 12:23

Duygu Düğün Salonu’nda yapılan kongreye, parti teşkilatının yanı sıra İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem katıldı.

Kongrede konuşan Faruk Atlı, “Bugün Afrin’de ve ülkemizin birçok yerinde bölücü terör unsurlarıyla mücadele ederken can veren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Partisinin iktidar olması durumunda izleyeceği politikaları anlatan Atlı; “Suriye’nin toprak bütünlüğünü korunması, bu bölgenin terör unsurlarından temizlenmesi ve dört milyon Suriyeli mültecinin memleketlerine geri dönmesi için politikalar üreteceğiz. Ekonomide üretim ve istihdama yönelik yatırımlara öncelik vereceğiz. Üreticinin girdi maliyetlerini düşüreceğiz, üretim odaklı yatırımlara süspansiyon ve destekler uygulayacağız. Böylece hem işsizliği azaltacağız hem de üretimimizi artırarak cari açığımızı kapatacağız. Hem enflasyon düşecek hem de ülkenin büyüme endeksi artacak.” diye konuştu.

Ülkenin daha ileriye gitmesi için elerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade eden Atlı şöyle konuştu;   

“İnşallah, elimizden geldiğince hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan, her şeyin en iyilerini, iyi insanların en yakışanını yapmaya çalışacağız. İyi yürekli yol arkadaşlarımla birlikte daha da güzel şeylere imza atacağız. Hep birlikte bu memleketi şahlandıracağız. Çünkü 16 yıldan beri ne kadar yıpratılmaya çalışılsa da, Türkiye Cumhuriyeti büyük devlettir. Çok badireler atlatmış, bununda altından kalkacaktır.”

Son Güncelleme: 05.03.2018 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326