MHP İl başkanı Ömer Özkan: "Biz politikadan zenginleşmeyeceğiz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Özkan, 9 Temmuz’da yapılan kongrenin ardından parti binasında düzenlenen törenle eski başkan Süleyman Öner'den koltuğu devraldı.

MHP İl başkanı Ömer Özkan: "Biz politikadan zenginleşmeyeceğiz"

MHP İl başkanı Ömer Özkan: "Biz politikadan zenginleşmeyeceğiz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Özkan, 9 Temmuz’da yapılan kongrenin ardından parti binasında düzenlenen törenle eski başkan Süleyman Öner'den koltuğu devraldı.

12 Temmuz 2017 Çarşamba 15:52

Devir teslim töreninde sıra dışı bir uygulamaya imza atan Özkan, basın mensuplarının önünde 5 milyon 285 bin TL değerinde mal beyanında bulunarak; "Biz politikadan zenginleşmeyeceğiz, mal beyanımız temiz siyaset için kutlu bir başlangıç olacaktır." dedi.

9 Temmuz 2017’de tekrarlanan Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı seçimini kazanan Ömer Özkan geçtiğimiz gün mazbatasını almıştı. Bugün basın toplantısı düzenleyen Özkan parti yönetim politikasıyla ilgili önemli ipucu verdi.

Açıklamasını 3 ana başlık altında toplayan Özkan, şeffaf yönetim politikasıyla siyasetten çıkar elde etmeyeceğini, birleştirici bir yol izleyeceğini ve Kahramanmaraş'ta partisinin oy oranını artırmak için mücadele edeceğinin sinyalini verdi. Bunun ilk örneğini de servetini kamuoyu ile paylaşarak gösteren Özkan konuşmasında şu satır başlarına yer verdi:    

"ÖTEKİLEŞTİRİCİ DEĞİL BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ"

"Biz müflis tüccar misali eski hesapları karıştıran bir yönetim olmayacağız. Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir şiarından hiçbir zaman ayrılmayacağız. Kongre bir bayrak yarışıdır, 9 Temmuz itibarı ile sonuçlanmıştır. Bundan sonra ötekileştirici değil birleştirici bir anlayışı hakim kılacağız."

"BİZ POLİTİKADAN ZENGİNLEŞMEYECEĞİZ"

Şeffaf ve denetlenebilir olacağız. Hesap sormayacağız, hesap vereceğiz. Bu çerçevede ilk adım olarak şahsım ve eşime ait mal beyanımızı huzurunuzda açıklayacağım. Biz politikadan zenginleşmeyeceğiz. Bulunduğumuz mevkii ve makamları şahsi ikbalimiz için kullanmayacağız. Mal beyanımız temiz siyaset için kutlu bir başlangıç olacaktır.

"STK'LARLA İLİŞKİLERİMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ"

"Biz Türkiye'nin geleceğini sivil toplumda görüyoruz, özgür medyada görüyoruz. Kahramanmaraş özelinde STK'larla ilişkilerimizi güçlendirecek, onların tavsiye ve önerilerinin hayata geçirmek için iş birliği yapmaya çalışacağız."

"MHP KAHRAMANMARAŞ'TA BİRİNCİ PARTİ OLURSA TÜRKİYE'DE İKTİDAR OLACAKTIR"   

"Önümüzde mahalli seçimler var, akabinde cumhurbaşkanlığı ve TBMM seçimleri yapılacak. Biz partimizin oylarını artırmak için çalışacağız. MHP Kahramanmaraş'ta birinci parti olursa Türkiye'de iktidar olacaktır. Biz genel siyaset yerine yerel siyasete odaklanacağız."

ÖZKAN'IN AÇIKLADIĞI MAL BEYANI

Bir milyon 400 bin TL değerinde 4 ev

600 bin TL değerinde bağ

290 bin TL değerinde 2 otomobil

2 milyon 500 bin TL değerinde yüzde 50 hisseli çiftlik ortaklığı

180 bin TL değerinde 4 araba ortaklığı

315 bin TL değerinde para ve ziynet eşyası

  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326