Mustafa Bastırmacı, Kahramanmaraş İçin Projelerini Açıkladı

Kahramanmaraşlı iş adamı ve siyasetçi Mustafa Bastırmacı, İYİ Partiden milletvekili aday adayı oldu.

Mustafa Bastırmacı, Kahramanmaraş İçin Projelerini Açıkladı

Mustafa Bastırmacı, Kahramanmaraş İçin Projelerini Açıkladı

Kahramanmaraşlı iş adamı ve siyasetçi Mustafa Bastırmacı, İYİ Partiden milletvekili aday adayı oldu.

03 Mayıs 2018 Perşembe 16:00

Bastırmacı, Milletvekili seçilmesi durumunda; “Kentimin her türlü ticari, sosyal ve siyasi sorunlarıyla mücadele edeceğim. Aksu çayında yaşana kirliğe izin vermeyeceğiz. Kahramanmaraş’ın sorunlarını tek tek çözeceğimize yürekten inanıyorum. Ayrıca şehir merkezinde, vatandaşların türlü sorunların dinlendiği ve milletvekillerine en kısa zamanda bu sorunların iletebileceği irtibat bürosu kuracağım.” dedi.

24 Haziran seçimlerine 2 aydan az bir süre kala Kahramanmaraş’ta, İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Mustafa Bastırmacı, seçim çalışmalarına başladı.

Kentin sorunlarını yakından takip ettiğini belirten Mustafa Bastırmacı, milletvekili seçilmesi durumunda çevre kirliliğinden, sosyal hayata kadar vatandaşları ilgilendiren birçok konuda yakından ilgileneceği sözünü verdi.

“KAHRAMANMARAŞ’IMIZI TEMSİL ETMEK İSTİYORUM”

Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyen Bastırmacı; “Allah nasip ederse aday adayı olarak çıkmış olduğum bu yolda Kahramanmaraş’ımızı temsil etmek istiyorum. İyi parti olarak bu ülkeye yeni bir siyasi hareketin, 24 Haziran tarihi itibari ile yeni bir dönemin, yeni sürecin başlayacağına inanıyorum. Aziz milletimizi, layık olduğu yere partimizle gelecektir.” diye konuştu.

“KAHRAMANMARAŞ’I HAK ETTİĞİ NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ”

Milletvekili seçilmesi durumunda projelerini açıklayan Bastırmacı, hep partisinin hem de kendisinin uzlaşı içinde, toplumu germeden hareket edeceğini açıkladı. 

Basıtırmacı; “Milletvekili seçilmem durumunda, kentimin her türlü ticari, sosyal, siyasi sorunlarıyla mücadele edeceğim. Mevcut idarecilere verilen oyların karşılığının alınmadığı, yatırım yapılmadığı bir Kahramanmaraş’tan inşallah hep birlikte, STK ve odalarla hareket ederek, Kahramanmaraş’ı hak ettiği noktaya taşıyacağız. Geçmişte siyasi hayatımda ortaya koyduğum sağduyulu hareketi, toplumu germeden uzlaştırıcı bir ortam oluşturmayı amaçlıyorum. Geçmişte il başkanlığı döneminde yaptığımız çalışmalar bunun bir örneğidir. Kahramanmaraşlı hemşerilerimden duaların eksik etmemelerini, hep birlikte çalışmayı arzu ettiğimi bildirmek isterim.”

“ÇEVRE KİRLİĞİNE FIRSAT VERİLMEYECEK”

Kahramanmaraş’ın çevre sorunlarına da çözüm üreteceği bilgisi veren Bastırmacı, kentin doğal kaynaklarını koruma adına çevre kirliğine fırsat vermeyeceklerini açıkladı.

Bastırmacı şöyle konuştu;  “Aksu çayında yaşana kirliği yakinen biliyorum. Erkenez çayından başlayıp Aksu’ya kadar uzanan kirlik söz konusu. Kahramanmaraş’ta, bürokrasi ve iş adamlarının birlikteliğinde sorunların tespitiyle hem iş hem de bürokrasinin katkılarıyla bu kirlik sorunu çözülecektir. Burada en önemli nokta otoriter ve kararlı bir duruşun sergilenmesi. Kahramanmaraş’ın sorunlarını tek tek çözeceğimize yürekten inanıyoruz.”

“VATANDAŞ İÇİN İRTİBAT BÜROSU KURACAĞIZ”

İyi partinin hem başkanlık hem de milletvekilliği seçimlerinden zaferle çıkarak mecliste çoğunluğu sağlaması durumunda, Kahramanmaraş’ta vatandaşların sorunlarını anlatabilecekleri irtibat bürosu karacağını aktaran Bastırmacı; “Ben memleketimdeki vatandaşlarıma bir ofis açacağım. Siyasi hareketin dışında, yani her türlü sorunların dinlendiği ve milletvekillerine en kısa zamanda bu sorunların iletildiği bir merkezde sistemli bir çalışma yapılacak.” dedi.

“MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNDE SİYASET YAPMA İMKANIMIZ KALMADI”

Bastırmacı, uzun yıllar hizmet ettiği Milliyetçi Hareket Parti (MHP)’den ayrılarak, siyasi tercihini Meral Akşener’in öncülüğünde kurulan İYİ Partiden yana kullanmasına da açıklık getirdi.   

MHP’de siyaset yapma imkanın ortadan kalktığını ve kendisini temsil etmediğini düşündüğü için İYİ Partiye geçtiğini anlatan Bastırmacı şunları kaydetti;

“Kahramanmaraş’ta siyaset yapmanın şerefi ve gururunu yaşıyorum. Daha önceki dönemlerde Milliyetçi Hareket Partisinde 2 dönem il başkanlığı ve 2015 seçimlerinde milletvekili adayı olarak milletimize hizmet etmek için mücadele ettim.

Yıllarca mücadele ettiğimiz siyasi harekette, sayın liderin bizleri temsil etmediği ve yurt dışında kaçak yaşayan, sanatçılarıyla, PKK’lılarla açılım politikalarını ortaya koyan bir siyasi hareketle, sayın genel başkanın birlikte hareket etmeleri, artık bu ülkenin mücadele edecek bir alanın kalmadığını ve Milliyetçi Hareket Partisinde siyaset yapma imkanımızın kalmadığından ve partinin bizleri temsil etmediğini gördüğümüz için İYİ Partiyi tercih ettim. İyi Partinin bu ülkeye bir umut ışığı olacağına inandığım için siyasi hareketimi İyi Partiden ayna kullandım. 

Bugün baktığımızda, ülkenin ekonomik, sosyal sorunları ve coğrafi siyasi sorunları hat safhada. Geldiğimiz nokta, kahraman vatan evlatlarımızın binlercesinin şehit edilmesine mal oldu. Ülke ekonomisine büyük zara verildi. Tüm bunlar, ülkemizi idare edenlerin zaman içerisinde bizlere ne kadar zarar verdiğini ortaya koymuştur.

O yüzden Türk siyasetinde Sayın Meral Akşener’in liderliğinde yeni bir parti, İYİ Parti doğdu. Çıkılan bu yolda ben inanıyorum ki; Türk milletine yeni bir umudu, yeni bir ışığı ve kendilerini temsil edecek bir siyasi oluşumun içerisinde olması, aziz milletimize vermiş olduğu mücadelenin hak yolunda devam ederek, bizde yol arkadaşları olarak Kahramanmaraş’ta bilgi birikimimizle siyaset yapmaktan onur ve şeref duyuyorum.” (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326