Fahri Gemci anıldı!

Kahramanmaraş’a Trap Sporunu getiren ve Karakucak Güreşlerini organize eden  Mali Müşavir Fahri Gemci, düzenlenen etkinlikle anıldı. 

Fahri Gemci anıldı!

Fahri Gemci anıldı!

Kahramanmaraş’a Trap Sporunu getiren ve Karakucak Güreşlerini organize eden  Mali Müşavir Fahri Gemci, düzenlenen etkinlikle anıldı. 

13 Şubat 2018 Salı 12:12

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ortaklaşa düzenlediğimiz “12 Şubat Kurtuluş ve Fahri Gemci’yi Anma Trap Atıcılık Kupası” 09-10-11 Şubat 2018 tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi Trap ve Skeet Atış Poligonunda gerçekleştirildi.

10 Şubat Tarihinde “12 Şubat Kurtuluş ve Fahri Gemci’yi Anma Trap Atıcılık Kupası” yarışları öncesi düzenlenen törenle 3 yıl önce hayatını kaybeden Fahri Gemci anıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Fahri Gemci’nin ailesi ve arkadaşları birer konuşma yaparak Gemci ile olan anılarını aktardılar.

 Açılış konuşmalarının ardından Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Fahri Gemci’nin gönüllü olarak Kahramanmaraş sporuna yaptığı katkılardan dolayı Gemcinin ailesi ve yakın arkadaşları Sadi Dertli ile Murat Aras’a plaket takdim etti.

Kürşat Gemci ve Meftun Gemci, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; “İl müdürümüzün önderliğinde oldu bu etkinlik. Bu etkinlik geleneksel hale gelecek. Buraya Türkiye genelinde sevenleri katıldı. Birçok sporcuda gelmek istediler. Türkiye’ye Safiye gibi bir sporcuyu kazandırdı.” diye konuştular.   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326