Fenomen balıkçı tuhaf deniz canlıları yakaladı!

Sosyal medyanın en popüler isimlerinden birinin balıkçı olduğunu biliyor muydunuz? Üstelik bu balıkçı bir Rus!

Fenomen balıkçı tuhaf deniz canlıları yakaladı!

Fenomen balıkçı tuhaf deniz canlıları yakaladı!

Sosyal medyanın en popüler isimlerinden birinin balıkçı olduğunu biliyor muydunuz? Üstelik bu balıkçı bir Rus!

02 Aralık 2019 Pazartesi 09:55

Rusya'da Murmansk şehrinde yaşayan, Roman Fedortsov denizin derinliklerinden daha önce görmediğiniz, aslında hayal bile edemeyeceğiniz canlıları paylaşıyor. Bu paylaşımlarına ise dünyadan yüzbinlerce takipçisi büyük ilgi gösteriyor. Kimileri gerçekten uzaydan çıkmış gibi olan bu canlıları görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.

39 yaşındaki Roman Fedortsov, yaşamının büyük bir bölümünü balıkçı teknelerinde geçirdi.

Deniz hayatı ile yakından ilgili olan Roman Fedortsov, bugüne dek keşfettiği ilginç deniz canlılarının görüntülerini sosyal medya hesabında paylaşıyor.

Roman Fedortsov'un paylaşımları arasında dev dişli ve gözlü balıklar, damla formunda canlılar ve daha birçok farklı tür bulunuyor. Bazı deniz canlıları bu dünyaya ait değilmiş izlenimi veriyor.

Rusya'nın Murmansk kentinde yaşayan Roman Fedortsov, birçoğu hayali kahramanlara benzeyen deniz canlıları için eğlenceli yorumlarda da bulunuyor.

Fedortsov paylaşımlarından birinde mantara benzeyen turuncu bir canlı için, animasyon komedi dizisi South Park'ta geçen, "Aman tanrım. Kenny'i öldürdüler!" sözlerine atıfta bulundu. Eğlenceli yazıların yanı sıra bilgilendirici notlar da yazan Fedortsov, deniz anemonu canlısının yer aldığı bir başka paylaşımda ise Fedortsov, "Deniz anemonları yırtıcı omurgasız canlılardır. İskeleti yoktur." yazıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326