Donanma komutanı istifa etti

Donanma komutanı istifa etti

Donanma komutanı istifa etti

17 Ağustos 2017 Perşembe 16:34

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Donanma Komutanı Veysel Kösele'nin istifasına değinen Kalın, ''Kendi isteğiyle istifa etmiştir ve dilekçesi işleme konulmuştur'' dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın gündemdeki konularla ilgili haftalık olağan basın toplantısında konuştu.

ORAMİRAL KÖSELE İSTİFA ETTİ
Kalın, bir muhabirin sorusu üzerine; "Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele kendi istek ve arzusu ile istifasını vermiş ve bu istifa dilekçesi işleme konulmuştur. Genelkurmay Başkanlığımızdan aldığım bilgi ile teyit etmek istedim." dedi.

NELER YAŞANMIŞTI?
Ağustos ayı başında düzenlenen YAŞ'ta teamüller gereği Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na getirilmesi beklenen Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele'nin yerine Koramiral Adnan Özbal göreve getirilince Ankara kulislerinde Kösele'nin kendi isteğiyle istifa ettiği konuşulmuştu.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yaptığı bu açıklamayla iddiaları doğrulamış oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326