Erdoğan’dan önemli açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Çarşısı'nın restorasyon sonrası yapılan açılış töreninde konuştu. Mısır Çarşısı'nın eskisinden daha güzel bir hale geldiğini söyleyen Erdoğan, "Toplam 16 milyon liralık maliyetle tamamlanan çalışma eskiden daha güzel ve cazip bir haline gelmiştir. Ben de burada esnaflardandım, buraya şarküteri ürünlerini satan esnaflardandım içeridekilerden değil." dedi.

Erdoğan’dan önemli açıklamalar!

Erdoğan’dan önemli açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Çarşısı'nın restorasyon sonrası yapılan açılış töreninde konuştu. Mısır Çarşısı'nın eskisinden daha güzel bir hale geldiğini söyleyen Erdoğan, "Toplam 16 milyon liralık maliyetle tamamlanan çalışma eskiden daha güzel ve cazip bir haline gelmiştir. Ben de burada esnaflardandım, buraya şarküteri ürünlerini satan esnaflardandım içeridekilerden değil." dedi.

04 Mayıs 2018 Cuma 17:07

Erdoğan Mısır Çarşısı'nın açılış töreninden önce ise restorasyon çalışması biten Nusretiye Camii'nin açılışında konuştu. Erdoğan, "Bu caminin anlamı çok önemli. Yeniçeri Ocağı'nın kaldırılmasının anısına bu camiye Nusretiye Camii adı verilmiştir. Bu muhteşem eser Müslümanlara hayırlı olsun." dedi.

Erdoğan'ın Mısır Çarşı'nın restorasyon sonrası gerçekleşen açılış törenindeki konuşmasından satırbaşları:

Yapılan restorasyanla aslına uygun ve daha yüksek standartlarıyla kullanıma hazır hale gelmiştir. Zaman içerisinde özellikle cumhuriyet döneminde pek çok orjinal özelliği tahrip edilen bu eser aslına uygun bir şekilde elden geçirilmiştir.

ESKİDEN DAHA GÜZEL VE CAZİP BİR HALE GELMİŞTİR

Toplam 16 milyon liralık maliyetle tamamlanan çalışma eskiden daha güzel ve cazip bir haline gelmiştir. Ben de burada esnaflardandım, buraya şarküteri ürünlerini satan esnaflardandım içeridekilerden değil.

BU DEVLETİN SIRTI ASLA YERE GELMEZ

Türk Turizmi 40 milyonluk rekor turist sayısı ile şahlanış dönemine girmiştir. İhracat ve turizmde kaydettiğimiz bu büyük ilerleme bir lokomotif görevi görerek, bizi hedeflerimize ulaştıracaktır. Bu devletin sırtı asla yere gelmez ama asla bizim de İstanbul'un kıymetini bilmemiz gerekir. Cumhuriyet döneminde de İstanbul'u hak ettiğimiz özenle yönetemediğimizi de itiraf etmemiz gerekir. Bunun sorumlusu vatandaşlarımız değildir. Bu sorumluluk İstanbul'u ve ülkeyi yönetenlerin vizyonsuzluklarından dolayı kaynaklanmıştır.

HAVA KİRLİLİĞİNİ HATIRLAYIN GAZETELER GAZ MASKESİ DAĞITIYORDU

Çöp dağlarını kaldırdık, hava kirliliğini hatırlayın, gazeteler gaz maskesi dağıtıyordu. Biz hamdolsun onları kaldırdık ve benim milletim ondan sonra sokaklarda gezmeye başladı. Tek parti döneminin CHP'si milletin ekmeğini karneye bağlayıp, inancıyla uğraşan ecdad eserlerini yaşatmak bir yana şu Suriçi'nde mescit bırakmayan satan bir tek parti iktidarıydı.

İşte İstanbul'a belediye başkanı olduğumda ne vardı, çöp dağları, hava kirliliği vardı. Çünkü CHP zihniyeti kirliliktir, bunları yaşayanlara soracaksınız gençler onlar daha iyi bilir.

SORUMLULUK SAHİBİ BİR CUMHURBAŞKANI OLACAĞIM DEMİŞTİM

Biz kendimiz için değil, ülkemiz ve gençlerimiz için bu yönetim sistemi değişikliğini yaptık. Rahmetli Özal başta olmak üzere o kademelerde görev yapmış her yöneticinin bir hayaliydi. Biz bunu başardık, tabi bu noktaya durup dururken gelmedik. Bunun temelinde 2007 Cumhurbaşkanlığı krizi yatıyor. 2007'de gerekli sayıya sahip olmamıza rağmen bize Cumhurbaşkanı'nı seçtirmemeye çalıştılar.

Biz de ne yaptık? Bunu halka götürdük. 2014'de daha seçim yapılırken ne dedim, daha farklı bir Cumhurbaşkanı olacağım, sorumluluk sahibi bir Cumhurbaşkanı olacağım demiştim. Çankaya'da oturacak bir Cumhurbaşkanı olmayacağım demiştim. Ve ilk günden anayasanın verdiği tüm yetkileri kullanarak milletim için çalıştım. 7 Haziran 2015 seçimlerinin ardından hükümet kurulamayınca, yetkilerimi kullanıp ülkeyi tekrar seçime götürüp, milletime sordum. Onlar da kararlarını tekrar verdiler.

PARLAMENTO, CUMHURUN İTTİFAKI İLE DAHA GÜÇLÜ

Cumhur ittifakında hep beraberiz. Aramızda ayrılık gayrılık yok. Parlamento, Cumhurun ittifakı ile daha güçlü. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize hayırlara olmasını diliyorum. Seçimler milli iradenin yüksek düzeyde tezahür ettiği zamandır.

BU KADAR ZORLANANLARI MİLLETİMİZ İKTİDAR YAPMAZ

Cumhurbaşkanı adayını ve ittifak yapacak partileri açıklamakta bu kadar zorlananları milletimiz iktidar yapmaz.

PAZAR GÜNÜ AÇIKLAYACAĞIZ

Cumhur ittifakı cumhurbaşkanı adayını da mecliste nasıl işbirliği yapacağını da ilan etmiştir, Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçim manifestomuzu yaklaşık bir hafta sonra da Cumhurbaşkanlığı seçim beyannamemizi açıklayacağız. Ülkemizi nasıl yöneteceğimizi Sinan Erdem'de tüm teferruatlarıyla açıklayacağım.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326